Elämän muodot - Vehmaan Oheistaidekodissa

Vehmaalaisessa Oheistaidekodissa on vielä muutaman viikon esillä näyttely Elämän muodot. Outi Heiskasen yhdessä tyttärensä Metin kanssa ylläpitämän taidetalon näyttelyssä on töitä seuraavilta taiteilijoilta: Elisa Haapasalo, Minna Herrala, Antti Huovinen, Inari Krohn, Teija Lehto, Jussi Matilainen, Esko Railo, Kenneth Rosenlund, Silja Selonen, Henna Tyrväinen ja Juhani Vikainen. Esillä on toki myös talon emännän, Outi Heiskasen töitä.
Talo on aivan viehättävä. Kesäisenä lauantai-iltapäivänä näyttelyhuoneista saatat tavata itse akateemikon pelaamasta pasianssia. Hetken kuluttua hän kutsuu näyttelyvieraan kylään yksityishuoneeseensa ja esittelee myös siellä olevat taideteokset.
Esko Railon veistoksia ja grafiikkaa.
Itse ihastuin näyttelyssä mm. Esko Railon, Juhani Vikaisen ja Silja Selosen teoksiin.
Juhani Vikaisen puisia käärmeteoksia.
Silja Selosen maalaus ja veistoksia.

Oheistaidekoti (Vinkkiläntie 38, Vehmaa) on avoinna tiistaista sunnuntaihin 12-18 ja näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy.

Kommentit

  1. Käytiin tänään mekin, Esko Railon ja Silja Selosen työt oli myös mun suosikkeja, mutta tykkäsin kovin myös Antti Huovisen värikkäistä maalauksista. Olen tyytyväinen reissuun, kokonaisuutena monipuolinen ja tasokas näyttely.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti