Kesäkuun ensimmäinen

  
Kesän alku, kesäkuun ensimmäinen päivä, lasten ensimmäinen lomapäivä, sunnuntai. Aamu vielä sumuinen ja kylmä, päivän tullen aurinkokin tuli esiin.
Alkaa olla se aika vuodesta, jolloin pitää joka päivä kiertää "tarkistamassa rajapyykit". Vaikkei sen enempää harrastakaan puutarhanhoitoa, on pihalle kertynyt monenlaista. Kukat puhkeavat niin nopeasti kukkaan, että on kyllä päivittäin tarkistettava tilanne.
Mielikukkani Iiris aloittaa kukintaansa.
Viime vuoden pelakuut talvehtivat ihan hyvin miehen hoidossa autotallissa.
Papelorikon kukinta alkaa olla jo ohitse.
Tänään sai myös tuo äitienpäivälahja oman pienen kukkamaan, johon pelastettiin hylyn hallussa olleet mansikantaimet, istutettiin vähän auringonkukkia ja kylvettiin rinkeplummia. Ja jos vaikka ruukun krassit kasvaisivat kesän kuluessa sen verran, että nähtäisiin, miltä tämä minun hieno tornini sitten näyttää.
 
Minä en ole tähän päivään mennessä omistanut digijärjestelmäkameraa. Kun olen pelännyt, etten jaksaisi opetella käyttämään sitä kuin automatiikalla. Hyvät kuvat kun ovat kuitenkin aika paljon kuvaajasta kiinni - kai. Mutta kun mieli tekisi... Päätin antaa vanhalle digipokkarilleni vielä mahdollisuuden. Ehkä en sittenkään vielä tarvitse uutta.


 
Kommentit

  1. Kiitos kesäisistä kukkakuvista. Ihania värejä.
    Tuula-Riitta

    VastaaPoista
  2. Monenlaista kaunista kukkijaa. Luonto muutenkin on nyt kaunis ja tuoksuva. Tuota papelorikkoa olen yrittänyt etsiä, mutta aina olen yhtä epävarma :) Tänäänkin valkoista kasvia kuvasin, mutta mikä se on, onkin toinen juttu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti