Vanhat roinat Tammelassa

Alkukesän yhdellä roadtripillä auton nokka suuntasi myös Forssan lähistölle Tammelaan. Entisessä Kohon mailatehtaan tiloissa toimii vanhan tavaran liike Vanhat roinat. 


Nimensä mukaan liike on täynnä juuri sitä vanhaa roinaa. Teemana ehkä sellainen vintage-henkinen ajoneuvoihin ja erilaisiin liikekyltteihin ja kauppatavaraan liittyvät tuotteet. Mutta löytöjä voi tehdä ihan mistä teemasta vain.Liikkeen aukiolot kannattaa tarkistaa täältä tai Facebookista, sillä se ei ole joka päivä avoinna. Kaupan pihalla järjestetään myös peräkonttikirppiksiä ja huutokauppoja. Vaikka tässä on jo yli kolme vuosikymmentä aika ahkerasti kierrellyt kirpputoreilla, romutoreilla tai näissä vintage-kaupoissa, on niissä aina jotain kiehtovaa. Kotiin asti ei enää juurikaan mitään päädy, mutta kun koskaan ei tiedä!


EDIT 28.6.2021 Vanhat roinat ilmoitti Facebookissa:

Kauppa auki vielä lauantaina 3.7. klo 11-15. Tämän jälkeen kauppa puretaan ja palautetaan huutokauppahuoneeksi.

 

Seuraa myös tätä blogia Facebookissa, niin tiedät, missä mennään.


Kommentit

  1. Itse bongasin tämän liikkeen Vintage valtakunta tv-ohjelmasta ja on minun tämän kesken "must to visit" -listalla. Kivan näköinen paikka ja paljon mielenkiintoista katsottavaa. Täältä voisi hyvinkin tehdä hyviä löytöjä. Rakastan tällaisia liikkeitä ja ainahan sitä jotain tulee löydettyä mukaan. Osa nautintoa on kyllä se tutkistelua itse liikkeessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itsellä vielä tuo jakso katsomatta. Mutta hauska sattuma. Forssassakin näytti kyllä olevan paljon erilaisia kirpputoreja ja vanhan tavaran liikkeitä, samalle reissulle jos haluaa.

      Poista

Lähetä kommentti