Mennyt vuosi

Niin, niin sitä kai kuuluu muistella. Miten se vuosi meni. Palatkaamme siis hetkeksi vuoden varren tapahtumiin - näin tämän blogin silmin. Teemasta johtuen kevät ja kesä oli kirjoittamisen kannalta aktiivisempaa aikaa. Silloin kun tuli kierreltyä edes jossain.
Tammi-helmikuu oli vielä hiljaista aikaa. Yksi luetuimmista kirjoituksistani liittyi kouluperinteeseen, lukion vanhojen päivään (klik tästä). Kirjoituksessa muisteltiin vähän päivän historiaa täällä Uudessakaupungissa ja sydän pakahtuen jaettiin kuvia ja videota tämän vuoden tansseista, joissa esikoinen oli mukana.

Maalis-huhtikuussa kuljettiin niin isojen miesten kuin junnukoriksenkin merkeissä ja matkoilla tuli sentään käytyä jossain museoissa ja näyttelyissäkin. Mieleen jäivät mm. Tampereen Vapriikin Pyhiinvaellus-aiheinen näyttely ja Salon Veturitallin Nick Brandt.
 
Toukokuussa vierailtiin mm. Pyhämaassa, kesäkuussa käytiin mm. Porvoossa.  Heinä-elokuussa kirjoitettiinkin sitten lähes joka päivä uusi postaus. Heinäkuusta mieleen painuivat mm. lähimatkakohteet Korvensuu ja Kauttuan terassitalo. Heinäkuussa Tallinnasta ja Haapsalusta kertyi useitakin kirjoituksia (esimerkiksi tämä).
Elokuun alussa tehty kesälomamatka oli jälleen kerran täydellisesti onnistunut. Teemoina olivat mm. Vincent van Gogh, ensimmäinen maailmansota ja maailman suurimmat pelimessut - niin ja 50-vuotias kulkupeli. Vaikea ajatella, mikä olisi ollut vaikuttavin paikka, sillä niitä oli paljon. Eniten kierreltiin Saksassa ja Belgiassa. Ehkäpä Waterloo ja sitten ne Kölnin pelimessut. Kummastakaan en oikein osannut ennakolta odottaa mitään. Matkalta todellakin kertyi muisteltavaa pitkäksi ajaksi.
Loppuvuosi menikin sitten kesämatkaa muistellen - ja sitä koripalloa seuraten. Junnukorista, isojen pelejä - ja vähän amerikan meininkiäkin.

Kommentit