Loimaallekin voi poiketa

Loimaa on mielessäni vähän samanlainen kuin Lohja. Sen läpi - tai ennemminkin ohi - ajetaan. Loimaalla järjestetään kuitenkin aina elokuun ensimmäinen lauantai perinteinen rompetori. Se on lajissaan niitä mukavimpia. Romutorin järjestää Peltoisen asukasyhdistys. Koko kaupunki tuntuu kuitenkin olevan tapahtumassa mukana. Keskustan liikkeet järjestävät omia pihamarkkinoitaan ja olipa jopa korisseura tuonut myyntipöytänsä ulos ja myivät rompetarjouksella fanituotteitaan.
 
Itse romutorille on vaivainen kahden euron pääsymaksu. Myyjiä on satoja. Myyntipaikat sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa, rautatien "toisella puolen" mm. katujen varsilla. Monenlaista olisi taas ollut tarjolla.
Meidän perheen ostokset rajoittuivat vitosen peilikaappiin - sekin samanlainen, jonka jo aiemmin olimme toiselta romutorilta ostaneet. Voisi siis todeta kompromissiostokseksi.
Ehkä rumin esine, jonka olen nähnyt! Ja toi tausta oli muuten muovia.

Kommentit

 1. Joo, Loimaallekin voi poiketa. :-D
  Ei siälä Oikeen muuta ookka ko toi rompetori. Tai no, sunnuntaina on sillanalusrock...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävitkös sinä lainkaan rompepäivillä?

   Poista
  2. En käynyt. Olin laittanut puhelimeen muistutuksen siitä, mut olis pitäny ajastaa se aikaisemmaksi. Kun puhelin rompetorista muistutti, niin olin jo ehtinyt sopia muuta menoa. Mut ei se niin haittaa, onhan täällä Kangasallakin kohta taas syysrestauranta. :-)

   Poista
  3. No niinpä onkin. Viime lauantaina jatkettiinkin matkaa vielä Kangasalle, siitä kohta...

   Poista

Lähetä kommentti