Museoiden ja kirkkojen välissä taas vähän muutakin. Käytiin perinteisellä korismaaottelumatkalla Helsingissä. Tällä kertaa pelissä ei ollut suuria panoksia, mutta eivätköhän joukkueet ihan tosissaan ottaneet. Suomen Susijengi pelasi Ison-Britannian maajoukkuetta vastaan.
Junnu Leellä oli selvästi asiaa!
Koripallo on kotipaikkakunnan ykköslaji, ollut jo vuosikymmeniä. Pelejä tuli katsottua jo 1980-luvulla. Myöhemmin jälkikasvu kiinnostui myös lajista ja sitä on sitten viimeisen vuosikymmenen ajan taas tullut tiiviimmin seurattua. Laji on herrasmiesten laji. Maajoukkueen pelaajat vaikuttavat fiksuilta ja heidän haastattelujaan ja esiintymisiään on miellyttävä seurata. Viime vuosien maajoukkuemenestys on toivottavasti tuonut lajia ja sen tähtiä myös suuren yleisön tietoon. Möttölät, Koposet, Rannikot ja Leet ja muut ovat onneksi menestyksellään lisänneet tätä yleisön kiinnostusta.
Maaottelu pelattiin Hartwall Areenalla. Enemmänkin olisi katsojia halliin mahtunut, mutta mainio tunnelma pelissä silti oli. Ja etenkin, kun kotijoukkue voitti 88-66.

Kommentit

Lähetä kommentti