Pariisin terveisiä

Kaupunkilomat ovat sitä, mistä pidän. Toisaalta en ole kyllä paljon muita kokeillutkaan. No, nyt oli vuorossa neljä päivää koko perheen voimin Pariisissa. Oltiin oikeita turisteja, käytiin katsomassa nähtävyyksiä niin paljon kuin vaan suinkin ehdittiin noiden päivien aikana. Jalat ovat vieläkin vähän väsyneet ja pää täynnä uusia kokemuksia.Olemme miehen kanssa joskus aikanaan ohikulkumatkalla poikenneet ainoastaan Eiffeltornissa ja Versaillesissa. Kun lapset olivat pieniä olemme myös käyneet Disneylandissa. Muuten kaupunki oli meille uusi tuttavuus.


Hotellimme sijaitsi Pigallen lähellä, alue oli ihan mielenkiintoinen, muttei millään lailla epämääräinen ainakaan niihin aikoihin, jolloin me liikuimme. Liikuimme paljon jalkaisin, mutta hyödynsimme kyllä ahkerasti hyväksi koetun Paris Visite -kortin avulla niin metroa, RER-junia kuin bussiakin.Yhden kokonaisen päivän vietimme Disneyn puistoissa. Itse asiassa hämmästyin itsekin, miten mukava päivä se olikin.


 
Kevät on myöhässä myös Pariisissa. Vihreää ei vielä juurikaan ollut, jonkin verran istutettuja esikkoja ja orvokkeja kuitenkin näkyi. Aurinko paistoi lähes jokaisena päivänä, mutta tuuli oli hyytävän kylmä.Koska blogin nimikin edellyttää sitä, aion kyllä esitellä joitakin kivoja kohteita myöhemmin vielä tarkemminkin. Tässä kuitenkin ensitunnelmia kaupungista.

Museohaaste 9-11/2013
Kirkkohaaste - lasketaan siis tämän vuoden kirkkovierailutkin - 1-3/2013

Kommentit

  1. No paljon kyllä olette kuvien perusteella ehtineetkin! :) Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan tarkempia postauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun aamulla viimeistään 9.00 lähtee hotellista ja aikaisintaan 21 tai 22 palaa ja koko ajan on liikkeessä, niin kyllä sitä ehtii :-) Mutta ei hätää, kyllä ens kertaankin jäin jotain.

      Poista

Lähetä kommentti