Pääsiäisnoitia ja muita popsahduksia Uudessakaupungissa

 
Kotikaupunkini yrittäjät ovat jo joitakin vuosia järjestäneet pääsiäislauantaiksi PopUp-tapahtuman. Ajankohta on osoittautunut hyväksi, pääsiäispyhien välissä kun kuitenkin lähdetään asioille ruokakauppaan - miksei samalla muuallekin. Tällä seudulla on myös paljon kesämökkejä ja suosittu karavaanareiden lomapaikka, joten pääsiäisen aikaan kaupungissa näkee myös paljon "ihan vieraitakin".
 

 

 
 
 
 
Tänään aurinkokin pilkisti sopivasti juuri aamupäivällä, kun noidat kokoontuivat torille. Torilla riitti myös muuta vipinää, keltaisia kukkia, kauniita villasukkia, lammasta, makkaraa, kalaa, leivonnaisia jne.
 
 
 
Kaupoissa oli ihan ruuhkaa, oli alennuksia, munanetsintää, onnenpyöriä, kahvitarjoilua jne.  Yksinkertaisia asioita, joilla näköjään saatiin ihmiset liikkeelle. Mukana olivat myös kahvilat, ravintolat, galleriat ja museokin. Kohteita olisi ollut kymmeniä, nämä kuvat vain osasta.

 


Kommentit

 1. No siellä on tosiaan ollut pääsiäisvilskettä! Hyvä niin! Itse joudun tosiaan rauhoittumaan kotona, jotta on ensi viikolla taas työkuntoinen flunssan jäljiltä. Tosin ihan mukavaa tämä löhöilykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otit sitten heti sen "kunnon työntekijän" roolin - sairastaa aina lomalla :-) Mutta tosiaan löhöilykin tekee hyvää.

   Poista
 2. Kiitos Mari! Hienoja kuvia ja kiva tarina. Noidat eivät itse ehtineet kameraa käyttää, kun oli muuta touhua. Mukavaa, että oli kuvaajia. Voisiko sinulta saada pari kuvaa esim. sähköpostilla?

  VastaaPoista
 3. Hienoja noitia ollut liikenteessä! Yritin paikalliselle kaverille selittää tätä perinnettä ("colorful witches and pussy willows") ja sain aika kummeksuvia katseita. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti