Hurmioitunut kävi kylässä

Hurmioitunut on blogi, jota olen jo pitkään seurannut. En edes muista, miten joskus vuosia sitten blogiin tutustuin. Varmaankin googlettamalla jostakin museosta tai näyttelystä. Blogista on muodostunut oma suosikkini. Asiantuntevia kirjoituksia museoista ja näyttelyistä. Ei pelkkää kuvailua (kuten itse yleensä taiteesta kirjoitan) vaan myös ihan oikeaa analysointia ja kriittistäkin tarkastelua. Hyvät kuvat ja erityishuomio aina täsmällisillä kuvateksteillä. Blogi ei myöskään mene ulkoasu edellä, vaan sisältö on se juttu. Siinä syitä, miksi Hurmioitunut-blogia on mukava seurata.
Blogin takana on taidehistorian maisteri Henna, joka työskentelee tällä hetkellä Kuopiossa Riisa-museossa. Henna oli kutsuttu nyt sunnuntaiksi Uuteenkaupunkiin PikkuKylän Puodin tapahtumaan pitämään esitelmää Maria-kuvasta läntisessä ja itäisessä ikoniperinteessä. Tuli siis mainio mahdollisuus tavata ihan livenä tämä bloggari. Kuten yhteinen blogituttumme Kari Kaponieeri-blogista totesi "idän ja lännen bloggarien kohtaaminen".

Henna oli ensimmäistä kertaa Uudessakaupungissa ja olikin mukava esitellä lauantaina hänelle niin puutalokaupunkiamme kuin vaikka museota ja Crusellin taidenäyttelyäkin. Poikkesimme myös Myllymäellä, Vallimäellä, autotehtaan porteilla - ja Kuvalassa.
Katsotaan, kertyikö Hennalle mitään kirjoitettavaa tästä viikonlopusta.

Kommentit

  1. Hurmioitunut Hanna on minunkin suosikkini. Hanna on erittäin mielenkiitoinen peroonallisuus.

    VastaaPoista
  2. Hihih! Sain ihan oman tunnisteenkin! ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti