Viikonlopun vitoset

Normaalista poikkeava teksti. Esitellään viikonlopun kirppisostokset ja siinä samalla vähän sisustusta - heh!
En ole pitkiin aikoihin kiertänyt paikallisia kirpputoreja - kaikki paikat kun ovat jo täynnä tavaraa. Mitään en kerää, mutta jos oikean tavaran näkee, ei sitä voi muillekaan jättää - mottona "kaverille ei jätetä". Viikonlopun kirppisostokset maksoivat kaikki sattumalta vitosen kappaleelta. Lauantaina kiersin paikallisen Torikirppiksen. Siellä se loisti - esine, jota ilman ei vaan voi tulla toimeen. Puolalainen emalikattila kärpässienikuvioineen. Aivan ihastuttava - vai mitä?


Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa tuolla toisella isommalla kirppiksellä - Maskun kalustetalon vieressä. Sieltä tarttui hienot ja niin väreihin sopivat räsymatot. Puhtaat ja ehjät vielä kaiken lisäksi. Ajatelkaa, että tuollaisia saa vitosella kappale!


Pakko oli myös ottaa talteen nämä kaksi jälkiruokakulhoa. Joskus kotoa (sisarkukset vaviskaa!) olen saanut mukaani neljä tai viisi tämän sarjan eri väristä kulhoa ja niitä olen sitten kerännyt lisää - jos vaan kohtuuhintaan on saanut. Näiden Nanny Stillin viiru-astioiden hinnat vaan ovat nousseet niin korkeaksi, ettei enää pitkään aikaan ole tarvinnut näitä ostaa. Hinnat kun ovat olleet paljon viittä euroa korkeampia. Mutta on niitä nyt jo jokunen kertynyt.


Ja sain vielä seinään viime viikonlopun taidereissulta hankitun julisteenkin - vintin rappukäytävän seinään.Kommentit

 1. Hei! Kiitos kun jätit kommentin blogiini ja näin myös merkin itsestäsi,että osasin tulla vastavierailulle. Blogisi näyttää mielenkiintoiselta ja monipuoliselta. Taidan jäädä kurkistelemaan tekstejäsi.
  Nopealla vilkaisulla pidin erityisesti näyttely/museopostauksista ja siitä, vaikka näyttelyissä ei saisi kuvata, kuvitat tekstiä kuitenkin esitteiden/rakennusten/kirjojen kuvilla. Kuvallista tekstiä on aina mielenkiintoisempaa lukea varsinkin kun on kyse visuaalisesta alasta.
  Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa kurkistelemaan. Ja kiitos mukavasta palautteesta. Jatketaan...

   Poista
 2. Ihana tuo kattila!! Minulla oli lapsena samalla kuviolla pieni kippo josa pidin aivan valtavasti. Myöhemmin sen sai meidän kissa maitokipokseen josta en ollut ollenkaan pahoillani. Ei tiedä mihin se on kadonnut vuosien varrella mutta kaiholla muistelen sitä toisinaan.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunista Porin puuvillan Sabrinaa sinulla pöytäliinana! Harmi että sitä ei oikein mistään löydä enää nykyään. Varsinkin mustavalkoisena on upea mutta myös nämä muut värit ihania! Ja erityisen hieno on kattilakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, en olisi tiennyt Sabrinaa. Vuosi sitten paikalliselta kirppikselta kolme tuon kokoista palaa (ehjiä, hyväkuntoisia joko verhoina tai pöytäliinoina olleita) ja hintaa taisi olla korkeintaan 5€ yhteensä. Joskus tekee löytöjä. Tykkään kuosista.

   Poista

Lähetä kommentti