Välillä vaan pitää päästä... pääkaupunkiin


Kesän aloitusajelu - no, niitä voi tehdä monta - tehtiin viikonloppuna perinteisesti Helsinkiin. Ohjelmaakaan ei kesällä tarvitse juurikaan olla, sillä siellä on aina katsottavaa, pelkästään jo ihmisten katsomista. Täältä mailta kun lähtee. Ei siinä, että kyllähän minä ohjelmaa keksin. Niistä sitten myöhemmin.
Perjantaina töiden jälkeen lähdettiin. Nuoriso ilmoitti, ettei lähde hotellihuoneesta ennen lauantaiaamua, joten saimme kävellä illan ihan rauhassa pitkin kesäisen helsingin katuja.
Kauppatorilla oli taas - kuukauden ensimmäinen perjantai kun oli - katseltavaa. Shoppailua kun en harrasta, niin pelkästään kauniiden näyteikkunoiden katseleminekin tuo hyvää mieltä. Muutamia välähdyksiä katukuvasta. 

Tällä matkalla tutustuttiin myös Design-museon uutteen perusnäyttelyyn, Päivälehden museon Harald-näyttelyyn ja Amos Andersonin Metsä ja Art Deco -näyttelyihin. Museohaaste 17-19/2013.

Kommentit

  1. Tällainen ilmainen fiilistely ja tutkimusmatkailu kameran kanssa on mitä parhainta ajanvietettä! Ainakin minun mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää tosiaan paikkansa. No, meillä ei ole kesämökkiä. Ehkä moni tekee tätä samaa tarkkaillessaan luontoa - ilmaista sekin on.

      Poista

Lähetä kommentti