Pääsiäisen kukkaistutus - voitto kotiin!

Kotikaupungissani Uudessakaupungissa vietetään taas toukokuussa viehättävää tapahtumaa - Kukkamessuja. Messublogissa on ollut maaliskuun ajan haaste muille blogeille. Tehtävänä on loihtia pääsiäisen leikkokukka-asetelma tai istutus ja blogata siitä. No, ajattelin (osittain Päivin peittoamiseksi) esitellä omani. Harmi vaan, että palkinnot arvotaan, koska muuten olisin varmaan ylivoimainen. Teillä muilla on vielä muutama päivä aikaa. Kannattaa siis ehdottomasti osallistua. Voitte voittaa mm. kahden päivän VIP-lippupaketin tänne Uuteenkaupunkiin.

Aloitetaan siis. Viikko sitten luulin olevani ajoissa näiden rairuohojeni kanssa. Ostin oikein ohraa, joka näyttää niin hienolta, kun siinä on tanakka tuuhea kasvusto. Oikein multaakin laitoin. Lapsuudessa rairuohon sai kyllä hyvin kasvamaan pelkällä talouspaperipohjallakin. Kelmua päälle ja sumutusta. Aurinkokin on koko viikon paistanut. Tässä siis tulos näin pitkäperjantaina. On siinä jälkikasvulla hakemista, kun etsivät, että mihin se kukko on muninut.Kun ostaa Tarjoustalosta näitä pikkunarsisseja, voi olla varma, että ne näyttävät kauniilta myös pihalla. Vai kuinka? Hieno asetelmani ulkorappusilla, on taitoa saada narsissit kasvamaan myös alaspäin.


Osa narsisseista päätyi leikattuina sentään maljakkoon. Vähän ovat jo ruskeita, mutta parasta kuitenkin, mihin olen tänä pääsiäisenä pystynyt.
Kommentit

  1. Pääsisäiskukkia Facessa https://www.facebook.com/johanna.sillgren/posts/10151429154949247?notif_t=like

    VastaaPoista

Lähetä kommentti