Rompetorin syvin olemus

Vaikka laskisin kuinka alakanttiin, olen elämäni aikana käynyt noin parilla sadalla rompetorilla. Se nyt vaan on kuulunut perheen yhteisiin harrastuksiin alusta lähtien - eli lähes kolme vuosikymmentä. Vaikken perheen mobilisti olekaan - no, siis ei meillä kyllä sellaista varsinaisesti asukaan - löytyy romutoreilta monenlaista katsottavaa ja joskus ostettavaakin myös minulle. Leppoisa tunnelma, mukavia myyjiä, tutkittavaa ja hymisteltävää. Tämän päivän romutori on lajissaan niitä, joissa myydään pääasiassa autoihin tai muihin menopeleihin liittyvää tavaraa. Kyseessä oli Turun mobilistien järjestämä Kesä-Heikki. Joillekin "Nippeli-Tepon" korit olivat kuin lapselle karkkikauppa. Hauskahan sitä oli seurata.
  
Minulla oli uusi kamera olalla ja kun vielä opettelen sen käyttöä, oli kamera jostain syystä päälle jäädessään "ottanut itsekseen" kuvia. Meinasin ensin vaan poistaa nämä otokset, mutta tarkemmin katsoen niistä löytyikin mainio kokoelma rompetorin tunnelmaa - vai mitä?Muutama "kompromissiostoskin" tuli tehtyä (esikoisen nimitys romutorihankinnoille, joita aina tehdään ajatuksella, ei me nyt näitä tarvita, mutta kun...)

Kommentit

 1. Kyllä, kaikki vanhan tavaran penkojaiset on mahtavia vaikkei mitään löytäisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaikka yhä enemmän rompetoreillakin kiertävät samat "ammattikauppiaat".

   Poista
 2. Rompetorit on kesän kohokohtia, mää oon niissä niin ku taivaassa. Hauskat tunnelmakuvat tosiaan, fiksu kamera ko osas itte ottaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuota kameran "vahinkoa" vois käyttää useamminkin hyväksi

   Poista
 3. Itse en ole tänä kesänä käynyt vielä yhdelläkään, mutta aion kyllä korjata tileanteen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä riittäisi vaikka joka viikonlopulle. Laitilassa ensi viikonloppuna. Saattaa olla ohjelmassa...

   Poista

Lähetä kommentti