Vintagea ja villahousuja Taivassalossa

Taivassalossa, 30 km Uudestakaupungista, 50 km Turusta ja 15 km Kustavista, sijaitsee vintagevaatteisiin erikoistunut liike, Armida. Kyse ei ole mistään pikkuputiikista, vaan entisessä Trappulan koulun liikuntasalissa sijaitsevasta myymälästä, jossa on parinsadan neliön verran vanhaa vaatetta viimeisen sadan vuoden ajalta. 


Ainakin minä hämmästyin liikkeen kokoa ja valikoimaa! Kesäaikana myyntiin tulee myös lokalahtelaisen Antiikki Klaaran esineitä. 



Liike on avautunut vuonna 2020, mutta tähän isoon myymälätilaan se muutti vuosi sitten keväällä. Viime syksynä Armida aloitti myös verkkokaupan. 

Armidan yrittäjä Vilja Kyynäräinen
 


Saman katon alla sijaitsee myös ihania villaneuleita valmistavan taivassalolaisen Johanna K. Designin tehtaanmyymälä.


Tällä hetkellä liikkeet ovat avoinna perjantaisin ja lauantaisin 11-16, kesäaikana pidemmät aukiolot. Liikkeet sijaitsevat ihan Uusikaupunki-Kustavi -tien risteyksen lähellä, osoitteessa Kustavintie 19, Taivassalo.

Seuraa blogia myös Facebookissa.

Kommentit

  1. Ei tullut Taivassalossa ikinä käytyä niiden 8 vuoden aikana, kun Turussa asuin. Armida voisi olla yksistään ihan hyvä syy piipahtaa Taivassalossa seuraavaksi, kun Turussa tulee muutenkin käytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taivassalossa kannattaa poiketa myös upeassa keskiaikaisessa kirkossa, joka kesällä on auki.

      Poista
  2. Taivassalossa olen kyllä käynyt mutta ennen vuotta 2020 joten tätä liikettä ei vielä silloin ollutkaan siellä. Onpa paljon mielen Antiikki Klaara esineineen on silloin myös paikalla. Suomi on pullollaan mielenkiintoisia ostospaikkoja kun ne vain sattuu löytämään ja joku vinkkaa niistä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti