Pikainen galleriakierros Turussa

Lokakuun viimeisen päivän Turku-kierrokseen saatiin sisällytettyä myös pari galleriaa.

Brinkkalan galleriassa on vielä pari viikkoa esillä uusikaupunkilaisten Raimo Aarraksen, Valto Vaalikiven ja Heli Sammaliston yhteisnäyttely Mostra 3. Kaikilta kolmelta taiteilijalta oli esillä tuttua tuotantoa. Valton työt olivat tänä vuonna saaneet ruskean värin ja Raimon Italia-innostus oli taas saanut melkeinpä hersyviä tuloksia. 
Valto Vaalikivi
Heli Sammalisto
Raimo Aarras
Raimo Aarras
Auran galleriassa oli jälleen kaunis näyttely. Maarit ja Kauko Nissilä ovat pitäneet jo parikymmentä yhteisnäyttelyä ja nyt esillä oleva näyttely on teemalla "Silloin ja yhä". Pariskunnan teokset sopivatkin hienosti yhteen. Maarit Nissilältä oli galleriassa viehättäviä pieniä pronssiveistoksia. Veistoksia oli niin ihmishahmoisia kuin esim. erilaisia kala-aiheitakin. Maarit Nissilältä oli jonkin verran myös vanhempia teoksia ja myös mm. julkisissa kokoelmissa olevia veistoksia.
Maarit Nissilän pronssiveistoksia
 
Eniten pidin kuitenkin Kauko Nissilän töistä. Uusiopaperia ja rautalankaa yhdistelemällä valmistetut teokset saivat hyvälle mielelle. 
 
Hieno, luonnonläheinen ja rauhallinen näyttely, jota kannattaa ehdottomasti poiketa katsomaan.
 
Yllä Maarit Nissilän veistoksia ja alla Kauko Nissilän Syys ja Lintuja pöydällä.
Ylh. vasemmalta Syli, Minä. Alhaalla vas. Ka ri ke ja Hiekalla.
 


Kommentit

  1. Minä ihastuin noihin Maarit Nissilän veistoksiin, vähäeleisiä ja näissä on jotain alkukantaista joka herättää mielenkiinnon.

    VastaaPoista
  2. Kiva,että ehdit taas päivittää blogiasi.
    t.76 uimapaikkaa:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti