Ensimmäiset tunnelmat Budapestista

Kaksi yötä ja kolme päivää syksyisessä Budapestissa kahdestaan miehen kanssa. Kauniita rakennuksia, Tonavaa, siltoja, kahviloita, iltavalaistuja palatseja ja kirkkoja, museoita, taidetta, näyttelyitä, julmaa historiaa, elämyksiä ja kokemuksia. Tässä niistä osa. Luulen, että kirjoitan vielä joskus vähän enemmänkin matkasta ja jaan omia kokemuksia tästä pikapyrähdyksestämme. Tässä kuitenkin ensimmäiset tunnelmat sateisen harmaasta, mutta lumoavasta kaupungista.Kommentit

 1. Voi apua kuinka kaunista!! Paikka josta olen kuullut pelkkää hyvää, mutta itse en ole koskaan päässyt tuolla käymään. Näiden kuvien jälkeen taas muistin että pitää lisätä tämä matkustuslistalle :) Olisipa ollut ihana uppoutua van Goghin teoksiin noin läheltä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia.Mukavia muistoja tuli mieleen. Vierailin Budapestissa ensi kerran InterRail-matkalla v.1981 tapaamassa unkarilaista kirjeenvaihtoystävääni Juditia.Kalastajalinnakkeella ym olen käynyt sen jälkeenkin pari kertaa. Aina yhtä kaunis kaupunki ja kauniisti soljuva kieli.Tuohon kaupunkiin haluan matkustaa yhä uudelleen. T-R

  VastaaPoista
 3. Ihana Budapest! Asuin siellä neljä vuotta ja viihdyin tosi hyvin. Gellertin puisto on todella tuttu, kun siellä koiriani ulkoilutin ja asuinkin entisessä Raoul Wallenbergin työhuoneessa.
  Kommentissasi kysyin näinkö sinun lauschalaiset kuusenkoristeet. Kommentoin kirjoitustasi vuodelta 2012 mutta varmaan et saanut sitä. Hyvä kirjoitus ja hienot kuvatkin. Keräätkö sinäkin?

  VastaaPoista
 4. Niin kukas raumalainen oot? Sikses!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti